Νορβηγια Υποθαλασσιο Εστιατοριο : Norbhgia To Prwto Eyrwpaiko Ypobryxio Estiatorio Flowmagazine / Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα.

Νορβηγια Υποθαλασσιο Εστιατοριο : Norbhgia To Prwto Eyrwpaiko Ypobryxio Estiatorio Flowmagazine / Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα.. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν. Εκτός από πρωτοποριακό υποθαλάσσιο εστιατόριο θα είναι παράλληλα και ένα κέντρο θαλάσσιων ερευνών. Το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο εστιατόριο στη νορβηγία. Θα υπάρχουν πάντως και πιάτα με μανιτάρια, μούρα, άγρια πρόβατα και θαλασσοπούλια. Το μεγαλυτερο υποθαλασσιο εστιατοριο στη νορβηγια.

Το εντυπωσιακό under είναι το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο. Πάνω από 7.000 άνθρωποι έχουν κάνει κράτηση στο πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης που ανοίγει σήμερα στη νορβηγία. Το büfé είναι το φτηνότερο μέρος, αλλά μπορεί να χρειαστεί να φας όρθιος στον πάγκο. Έχοντας ήδη δεχθεί προκρατήσεις από 7.000 πελάτες, το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη τις πύλες του στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα τετάρτη 20 μαρτίου στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να.

To Prwto Ypo8alassio Estiatorio Ths Eyrwphs Anoigei Sth Norbhgia Fwtografies H Ka8hmerinh
To Prwto Ypo8alassio Estiatorio Ths Eyrwphs Anoigei Sth Norbhgia Fwtografies H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Μια επιβλητική τσιμεντένια κατασκευή που βυθίζεται σταδιακά στην θάλασσα. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, την πόλη λίντεσνες, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα. Το εστιατόριο με την ονομασία under στην πόλη lindesnes της νορβηγίας, περίπου 400 χλμ από το όσλο, σχεδιάστηκε από τον οίκο snoehetta που επίσης σχεδίασε την όπερα στη νορβηγική. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ το μεγάλο παράθυρο δείχνει το υποθαλάσσιο περιβάλλον όχι όπως ένα ενυδρείο, αλλά την πραγματική εικόνα». Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν. Ευρισκόμενο στο νότιο άκρο της νορβηγίας, το εστιατόριο μοιάζει με «το μεγάλο παράθυρο εκθέτει το υποθαλάσσιο σκηνικό ο όχι σαν ένα ενυδρείο, αλλά ως πραγματικότητα» σχολίασε στο reuters ο. Το εστιατόριο έχει σχεδιαστεί από την νορβηγική αρχιτεκτονική εταιρεία snøhetta, γνωστή για την δουλειά της στη νορβηγική εθνική λυρική σκηνή και την bibliotheca alexandrina στην αίγυπτο. Και τι θα σερβίρει το εστιατόριο;

Το büfé είναι το φτηνότερο μέρος, αλλά μπορεί να χρειαστεί να φας όρθιος στον πάγκο.

Πάνω από 7.000 άνθρωποι έχουν κάνει κράτηση στο πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης που ανοίγει σήμερα στη νορβηγία. Μια επιβλητική τσιμεντένια κατασκευή που βυθίζεται σταδιακά στην θάλασσα. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης βρίσκεται στη νορβηγία. Η νορβηγία ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην ευρώπη και προσκαλεί τον κόσμο να δειπνήσει σε αυτό ακόμη και σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Στις νότιες ακτές της νορβηγίας άνοιξε το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην ευρώπη. Αρτοσκευάσματα, κέικ κσι καφές σερβίρονται σε. Σίγουρα ψάρια και θαλασσινά, που είναι εξάλλου δημοφιλή στην σκανδιναβία. Έχοντας ήδη δεχθεί προκρατήσεις από 7.000 πελάτες, το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη τις πύλες του στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας. Θα υπάρχουν πάντως και πιάτα με μανιτάρια, μούρα, άγρια πρόβατα και θαλασσοπούλια. Ελπίζει να ξεχωρίσει όχι μόνο με την αρχιτεκτονική του αλλά και με τις γαστριμαργικές προτάσεις του όπως. Το εστιατόριο έχει σχεδιαστεί από την νορβηγική αρχιτεκτονική εταιρεία snøhetta, γνωστή για την δουλειά της στη νορβηγική εθνική λυρική σκηνή και την bibliotheca alexandrina στην αίγυπτο. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν. Δείτε 80 αντικειμενικές κριτικές για ούζερι εστιατόριο παραμύθι, με βαθμολογία 4 στα 5 στο tripadvisor και ταξινόμηση #11 από 93 εστιατόρια σε μυτιλήνη.

Πάνω από 7.000 άνθρωποι έχουν κάνει κράτηση στο πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης που ανοίγει σήμερα στη νορβηγία. Η νορβηγία ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην ευρώπη και προσκαλεί τον κόσμο να δειπνήσει σε αυτό ακόμη και σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ το μεγάλο παράθυρο δείχνει το υποθαλάσσιο περιβάλλον όχι όπως ένα ενυδρείο, αλλά την πραγματική εικόνα». Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, την πόλη λίντεσνες, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν.

Under To Prwto Ypo8alassio Estiatorio Ths Eyrwphs Sth Norbhgia
Under To Prwto Ypo8alassio Estiatorio Ths Eyrwphs Sth Norbhgia from mensarena.gr
Πάνω από 7.000 άνθρωποι έχουν κάνει κράτηση στο πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης που ανοίγει σήμερα στη νορβηγία. Έχοντας ήδη δεχθεί προκρατήσεις από 7.000 πελάτες, το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη τις πύλες του στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας. Το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο εστιατόριο στη νορβηγία. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση. Το σχέδιο νόμου ρυθμίζει το καθεστώς της τηλεργασίας, καταργεί το σεπε, δημιουργώντας. Βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα στη νορβηγία είναι το νέο υποβρύχιο εστιατόριο under, που ξεκίνησε στις 20 μαρτίου. Ευρισκόμενο στο νότιο άκρο της νορβηγίας, το εστιατόριο μοιάζει με «το μεγάλο παράθυρο εκθέτει το υποθαλάσσιο σκηνικό ο όχι σαν ένα ενυδρείο, αλλά ως πραγματικότητα» σχολίασε στο reuters ο. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα τετάρτη 20 μαρτίου στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να.

Το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο εστιατόριο στη νορβηγία.

Μια επιβλητική τσιμεντένια κατασκευή που βυθίζεται σταδιακά στην θάλασσα. Το πολυαναμενόμενο υποθαλάσσιο εστιατόριο της νορβηγίαςυποδέχτηκε τους πρώτους του πελάτες, την τετάρτη 20 μαρτίου. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ το μεγάλο παράθυρο δείχνει το υποθαλάσσιο περιβάλλον όχι όπως ένα ενυδρείο, αλλά την πραγματική εικόνα». To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν. Ευρισκόμενο στο νότιο άκρο της νορβηγίας, το εστιατόριο μοιάζει με «το μεγάλο παράθυρο εκθέτει το υποθαλάσσιο σκηνικό ο όχι σαν ένα ενυδρείο, αλλά ως πραγματικότητα» σχολίασε στο reuters ο. Το εστιατόριο έχει σχεδιαστεί από την νορβηγική αρχιτεκτονική εταιρεία snøhetta, γνωστή για την δουλειά της στη νορβηγική εθνική λυρική σκηνή και την bibliotheca alexandrina στην αίγυπτο. Στις νότιες ακτές της νορβηγίας άνοιξε το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην ευρώπη. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, την πόλη λίντεσνες, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα. Έχοντας ήδη δεχθεί προκρατήσεις από 7.000 πελάτες, το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη τις πύλες του στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας. Η νορβηγία ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην ευρώπη και προσκαλεί τον κόσμο να δειπνήσει σε αυτό ακόμη και σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Το μεγαλυτερο υποθαλασσιο εστιατοριο στη νορβηγια.

Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα, τετάρτη. Το πολυαναμενόμενο υποθαλάσσιο εστιατόριο της νορβηγίαςυποδέχτηκε τους πρώτους του πελάτες, την τετάρτη 20 μαρτίου. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης, το under άνοιξε στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, την τετάρτη, 20 μαρτίου 2019. Θα υπάρχουν πάντως και πιάτα με μανιτάρια, μούρα, άγρια πρόβατα και θαλασσοπούλια.

To Prwto Ypo8alassio Estiatorio Ths Eyrwphs Anoi3e Sth Norbhgia Www Olivemagazine Gr
To Prwto Ypo8alassio Estiatorio Ths Eyrwphs Anoi3e Sth Norbhgia Www Olivemagazine Gr from www.olivemagazine.gr
Το εστιατόριο έχει σχεδιαστεί από την νορβηγική αρχιτεκτονική εταιρεία snøhetta, γνωστή για την δουλειά της στη νορβηγική εθνική λυρική σκηνή και την bibliotheca alexandrina στην αίγυπτο. Η νορβηγία ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην ευρώπη και προσκαλεί τον κόσμο να δειπνήσει σε αυτό ακόμη και σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Το εστιατόριο γεμίζει με φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας, φιλτραρισμένο από το news247 20 μαρτίου 2019 16:56. Εκτός από πρωτοποριακό υποθαλάσσιο εστιατόριο θα είναι παράλληλα και ένα κέντρο θαλάσσιων ερευνών. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα, τετάρτη. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση. Βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα στη νορβηγία είναι το νέο υποβρύχιο εστιατόριο under, που ξεκίνησε στις 20 μαρτίου. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση.

Το πολυαναμενόμενο υποθαλάσσιο εστιατόριο της νορβηγίας υποδέχτηκε τους πρώτους του πελάτες, την το εντυπωσιακό under είναι το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης.

Το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο εστιατόριο στη νορβηγία. Εκτός από πρωτοποριακό υποθαλάσσιο εστιατόριο θα είναι παράλληλα και ένα κέντρο θαλάσσιων ερευνών. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης βρίσκεται στη νορβηγία. Το εστιατόριο γεμίζει με φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας, φιλτραρισμένο από το news247 20 μαρτίου 2019 16:56. Έχοντας ήδη δεχθεί προκρατήσεις από 7.000 πελάτες, το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη τις πύλες του στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας. Το εντυπωσιακό under είναι το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο. Βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα στη νορβηγία είναι το νέο υποβρύχιο εστιατόριο under, που ξεκίνησε στις 20 μαρτίου. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα. Πάνω από 7.000 άνθρωποι έχουν κάνει κράτηση στο πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης που ανοίγει σήμερα στη νορβηγία. Στις νότιες ακτές της νορβηγίας άνοιξε το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην ευρώπη. Δείτε 80 αντικειμενικές κριτικές για ούζερι εστιατόριο παραμύθι, με βαθμολογία 4 στα 5 στο tripadvisor και ταξινόμηση #11 από 93 εστιατόρια σε μυτιλήνη. Το πολυαναμενόμενο υποθαλάσσιο εστιατόριο της νορβηγίας υποδέχτηκε τους πρώτους του πελάτες, την το εντυπωσιακό under είναι το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης. Το εστιατόριο έχει σχεδιαστεί από την νορβηγική αρχιτεκτονική εταιρεία snøhetta, γνωστή για την δουλειά της στη νορβηγική εθνική λυρική σκηνή και την bibliotheca alexandrina στην αίγυπτο.

Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, την πόλη λίντεσνες, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα νορβηγια. Το πολυαναμενόμενο υποθαλάσσιο εστιατόριο της νορβηγίας υποδέχτηκε τους πρώτους του πελάτες, την το εντυπωσιακό under είναι το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook